Sanni.

Har en ny blogg klicka http://www.sandrablanck.blogg.se :)


ny blogg

fannyliinea.blogg.se klickaklickaklicka!!!!!!!!!!!

Godmorgon!

Tja vaknade för en liten stund sedan, gårdagen låg vi hemma hos Fanny hela dagen i sängen kollade film käkade & allt sånt bara haha myys. Slutade med att jag sov här också, ska tagga hem om ett tag måste plugga sen jobba -.- Men ja uppdaterar senare puss.

Svar på tal.

Anonym om Hos FANNY:
När kommer videon ni sminkar er på?:)
Svar: Fanny har ingen lust att göra någon video för hon använder endast mascara. Men jag funderar på att lägga in bilder på det ja använder sen säga vad ja gör? Eller vill du verkligen ha en video? :)

Hos FANNY

Gåårdagen vart riktigt lyckad vi drog och handla fett snygga kläder till tjejerna. Sen mötte vi dom i stan & firade dom på en resturang där vi även såg kissie haha... Vi käkade värsta thai/kina buffen o massa gott. Sedan drog vi hem till Vanessa där vi firade henne och Tess & sånt somnade i natt vid kanske 3 tiden. Sen vaknade vi imorse städade och sånt sen drog jag och Fanny till donken i tc käkade sen hem till Fanny & nu ska vi kolla på tusen gånger starkare. / Sandra


HAHAH herregud..

Vilken klass man har vi sitter just nu på svenskan och skrattar åt sjuka youtube klipp. Älska våran humor den är heemsk haha, dagen har rullat på faktiskt gått riktigt snabbt haft nice lektioner. Och idag är den ''utan bh-dagen'' och jaa vi kör på den flera tjejer som går utan bh faktiskt knäpp skola. Men jag slutar inom en timme & måste hinna klar med min krönika som handlar om heelt ointressanta saker dålig fantasi. Efter skolan drar jag hem och packar mina saker sen handla presenter till tjejerna & sen åker jag till dom hörs troligen imorgon :)

Min namnsdag!

Hahaha Tara, Gabbi & Danni fixade maten till mötet idag omg... Gott haha eller inte, nej men vi hade roligt iaf efter fick ja skjuts hem av Linda drog ut och mötte Fanny vi satt och snackade om allting bara. Sen kom jag hem och badade nyss mysigt. Ska fika lite med familjen nu sen bara slappa framför teven är för död för att börja med matteboken. Imorgon blire dalen för min del fira brudiisarna med kina buffe & massa annat. Men ciaaao på er orkar nt uppdatera mera idag så godnatt :*

1år sedan vilken tjoockis haha =)


Drar till väsbygården.

Tja hemma en snabbis nu efter skolan ska snart ner till väsbygården för skidmöte...Heelt slut efter dagen vet inte riktigt varför men aa sånt är livet noprovet gick åt helvette tror jag men hoppas inte det!! Har ingeting intressant att skriva hörs när jag kommer hem love.


Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Mitt jävla noprov imorgon & om jag kan höja mina betyg så att
jag kommer in på rudbeck alltså är min skola/betyg något jag
faktiskt oroar mig för ganska mycket...

1 & ett halv år sedan.


Heeemsk uppdatering.

Heej förlåt men ibland har jag veeerkligen inte tid & Fanny är lite efterbliven som alla vet och jag tror inte riktigt hon fattar att vi har den här bloggen tillsammans? Men du stalkar den iaf bitch love you. Iaf skoldagen var som vanligt älskar alla underbara ( menar fan nt alla ) människor i min skola dom gör mina dagar haha. Men på lunchen gick jag, Nora & Amanda till ett nytt cafe som dom fixat nära skolan så vi satt och käkade där och bara snackade lite. Hade fotboll på idrotten idag chaacha Zlatan är hära haha eller inte, men efter skolan drog jag hem & pluggade och blev klar för typ en halvtimme sen & nu ska ja kolla på teve sen sova. Ciaaao :*

Ooooldiie


Me love you my love me you no me love you you know.

Pluggat sen jag kom hem och det har gått bra käkade godaste maten pappa hade gjort. Sen nu ligger jag bara här i sängen kollar på teve & sitter vid datan är fett sur fuck you. Men inget jag tar ut hära försöker bara hålla uppdateringen ska snart kolla på sommar i sverige heelt beroende av det pogramet haha.
 


So

Tja har so lektion just nu vi sitter och kollar på film. Efter skolan ska jag hem och plugga hela dagen bara tråkigt men måste har svåraste provet på torsdag. Längtar bara till helgen då det blir att fira mina prinsessor! Skriver i kväll för nu börjar läraren bli sur peace

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.



Min outfit idag-
Tjocktröja bikbok
Linne gina
Leggings- monkie


/Sanni

Fick lite planer på kvällen men dom blev inte av så åkte med pappa och handlade mat & sånt och nu har pappa jag och min bror suttit och käkat och snackat bara mysigt. Mamma är inte hemma hon är på något möte och sånt tråkigt. Men nu måste jag plugga & sen blire teve mys bara vi hörs imorgon eller ikväll love !!!


14 februari 1 år sedan idag..

/s


Glad alla hjärtans dag sötnosar!

Dagen har spenderats i skolan med allt folk dära hände ingeting speciellt som vanligt slagit dom i 6an :) Idrotten var gaalet rolig alltså gjorde massa olika styrke saker & tävlingar haha. Hatar Nora som bröt min arm som vanligt ska hon göra illa mig. Åkte hem efter skolan skulle igentligen träffat en kompis men blev aldrig av för lite olika anledningar. Så ska spendera min dag hemma med familjen mysigt pallar inte göra värsta saken av alla hjärtans dag snälla? Man visar ju alltid kärlek varför behövs det ett speciellt datum? Men aja lite gulligt är det ju iaf.
Peace and love.
 

/Sanni.♥


Fuck you ;)

Imorgon är det måndag & en heelt ny vecka roligt? Nej inte precis är på riktigt hata livet humör idag. Drog ut & mötte Fanny och gick en prommenad snackade lite och sånt mysigt, nu ligger jag i sängen snackar lite med folk på face & kollar på teve. Men har inte så mycket att säga förutom sovgott så hörs vi imorgon :*


HAHAHA kolla!!

http://moffeforfan.blogg.se/


Tråkig dag.

Har städat mitt rum & suttit här & kollat på teve nolife.se jag måste plugga men orkar itne? Men ska läsa lite no innan jag sover iaf. Imorgon är det alla hjärtansdag jävla tjat om det iår alltså får se vad som händer har lite planer men inte säkert. Får se vad som händer men kommer dö strax hatar den här dagen till 100%...


Hahah älska


/Sandra.

Gooodmorgon.
Igår somnade jag gaalet tidigt var helt död på slocknade bara och vet inte när men fööör tidigt. Vaknade vid halv elva imorse kunde inte somna om så gick upp. Har bara legat i sängen kollat på teve, käkat & suttit vid datan. Ska spendera dagen i noboken, uppdaterar senare puss!


Bring it on!

Drog ut och möte Ala vi tog en prommenad hamnade på donken tog varsin milkshake & satt och snackade om allting mellan himel&jord. Sen gick vi mot henne där jag tog bussen och hon drog hem käkade middag & nu ligger jag i sängen och kollar på bring it on är skit döööd. Ni får bilder när hon uppdaterar i sin fula blogg & lägger in dom pusss.


Ut med Aliz.

Hallåå båbisar. Kom hem från Vanessa för ett tag sen och nu ska jag ut och träffa Ala får se vad vi hittar på för något. Gårdagen var heelt lyckad eller aa ganska vi mötte tjejerna i skanstull drog till Tess pappa och käkade hemma gjord pizza fett goottt. Sedan rullade vi vidare och fixa lite, sen hem till Vanessa där hennes syster o 2 kompisar till henne var så vi satt med dom och chillade & sedan firade vi Fanny =) Iaf somnade nångång inatt och vaknade 11? Vet inte varför men då käkade vi fixade oss och drog mot hötorget Fanny piercade naveln & vi kollade på haha hon skrek också.. Men sen rullade jag mot väsby & nu har jag fixat mig och ska ut och möta Aliiiiiiizen.

Fula


Svar på tal.

Anonym om Svenska lektion!:
kan inte ni göra 2 videor en när sandra visar hur hon sminkar si vardagligen och 1 när fanny sminkar sig vardagligen? snälla det skulle vara jätte roligt att se , för på bilder är erat smink jätte fint. kram

Svar: Jo det ska vi nog kunna fixa om du vill se det, tack så mycket kram! :)


Svenska lektion!

Tja, sitter på min sista lektion som slutar om ungefär 20minuter. Bussar tåg och allting var helt kaos imorse flera kom inte till skolor flera skolor var inställda och jag vet inte vad. Men jag kom iaf hit och vi är 10 st här idag , vi hade några lektioner sen lunch och nu våran superlånga svenska vill typ dö har inte gjort nånting på lektionen? Kommer inte på något ämne till min krönika haha fett synd får göra hemma, vi har testa göra nationella prov på svenskan från 2009 och jag fick VG- !! Men när jag slutar kommer pappa och skjutsar hem mig sen blire dalen!

Svar på tal

det där komentaren med face goose jacka, yes i know ;) men det är verkligen inte min.
/ F

Världens bästa Du.

sitter hos en kompis just nu, inga fucking bussar går ju. vet inte när jag kommer hem, men drar inte till skolan iallafall. fett onödigt, inga lärare & knappt några elever. ikväll ska jag & sandra till vanessa ju, men får se hur det blir med tanke på tåg fitt kaosen. jaja, pussen.

Glömde bort er hihi.

Nationella idag gick bra hoppas jag, kändes iaf bra satt i 2 & en halv timme och skrev, sen hade vi tre lektioner utan att jobba nånting haha vi var 10st i klassen förutom på nationella då alla va där. Sjukt tomt var det iaf, efter skolan åkte jag dirrekt hem till Fanny åt middag med hennes familj & firade henne på hennes födelsedag. Hon fick en bh & en scrapbook med massa bilder på oss & lite söta texter så gullig som hon är började hon gråta :') Åkte sedan vidare till stan där jag gick med klassen på Romeo&Julia musikal den var ganska bra faktikst. Ska umgås m bajs nu hejdåååå =)

Hahha skitful men orka inte letaaa.


08.19

Rullar mot skolan nu har nationella nio till tolv snacka om att jag vill dö. Efterskolan drar jag till Fanny sen stan med klassen hörs när jaag kommer hem peace and love!
/Sandra

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING!


14 ÅR IDAG HOPPAS DU FÅR DE GRYYYMT LOVE YOOOU!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Jag har fler än 1 bästavän? :)

Mina närmaste iaf Ala, Jasmine, Elin & Fanny ♥


Det är min prinsessas dag imorgon!

Imorgon fyller min finaste vän åår! Och det ska fan firas imorgon snabbis hos henne för ska iväg sen med klassen, men på fredag dåå kööör vi födelsedag! Fixat heelt underbara presenter till henne bäst för henne att hon gillar dom :) & juste det är min och fannys namnsdag idag båda heter liksom Fanny?.
Men iaf skolan var som vanligt idag inget hände tejpade hela jasses ansikte med silver tejp (fast en brun), på lunchen var ja och fixade lite saker till Fannys presenter, sen efterskolan rullade jag mot centrum mötte pappa vi handlade tränings byxor & massa gott till nationella imorgon vi har 3 timmar skrivning har energidryck kaffe etc. Hade även möte med klassen nu på kvällen, men har hållt på att fixa o trixa med lite saker men är äntligen klar & nu ska jag läsa lite inför nationella imorgon sen sova men första ska jag fira Fanny vid 00.00!!


6 timmar kvar. & namnsdag IDAG.

om 6 timmar fyller jag år, är inte speciellt taggad haha. inget speciellt 14 år liksom. men jaja, imorgon ska jag iallafall fira med några i släkten sen kommer Vanessa hit, sandra ska ju iväg så vi får se om jag träffar henne på kvällen eller något. och helgen spenderas med mina brudar. ska sova hos Vanessa hela helgen med Sandra, Vanessa & Tess tror jag det var. vad vi hittar på är inte säkert ännu, vi ska iallafall äta ute först.. fira mig haha. jaja, ovanligt att jag skriver i bloggen va? jag skriver säääkert bara för jag fyller år -.- nej driver. men jag uppdaterar mer innan jag går och lägger mig. pusshej
/ Fanny Linéa Lindström


Vanessa Sundström & Sandra Blanck

mina änglar från ovan. ni är helt underbara, ni gör mig lyckligaste.. 
tack för allt, jag älskar er. det gör jag verkligen. para siempre mi vida

Nationella prov!

Tja idag hade jag mitt första nationella prov & det gick riktigt bra imorse vid halv nio satt alla 9or i hela sverige och skrev, var lite små nervös men gick nog bra. Vill bara ha svaret resten av dagen rullade på fick en heemsk mensvärk att jag drog hem efter lunch ungefär. Så ätit lite iprem och sånt.

Hela veckan är full av massa saker som ska göras 3 födelsedagar kommer på 2 veckor och mina pengar kommer försvinna :( Menmen inte hela världen. Iaf imorgon så är de föräldrar möte i skolan och jag måste fixa presenterna till tjejerna, på torsdag fyller fanny år, jag har nationella igen & ska på jävla romeo o julia med klassen. Sen på fredag blire att fira Fannys födelsedag men middag o sånt fett mysigt. Sen spenderas helgen men tjejerna igen tror jag.


Nationella prov!

Tja idag hade jag mitt första nationella prov & det gick riktigt bra imorse vid halv nio satt alla 9or i hela sverige och skrev, var lite små nervös men gick nog bra. Vill bara ha svaret resten av dagen rullade på fick en heemsk mensvärk att jag drog hem efter lunch ungefär. Så ätit lite iprem och sånt.

Hela veckan är full av massa saker som ska göras 3 födelsedagar kommer på 2 veckor och mina pengar kommer försvinna :( Menmen inte hela världen. Iaf imorgon så är de föräldrar möte i skolan och jag måste fixa presenterna till tjejerna, på torsdag fyller fanny år, jag har nationella igen & ska på jävla romeo o julia med klassen. Sen på fredag blire att fira Fannys födelsedag men middag o sånt fett mysigt. Sen spenderas helgen men tjejerna igen tror jag.


Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

HAHAHAH herregud vad ska jag välja?
Nej men nånting jag önskar jag inte hade som en vana är att jag
tuggar med öppen mun och smaskar som jag vet inte vad alltså det är heemskt!!!

Bebbiiiis :*


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Om jag fick en miljon skulle jag shoppa, åka utomlands med min familj,
ge pengar till dom närmaste & massa saker =)


/Sandra

Heelt trött alltså, sovit dåligt inatt vet inte varför engelskan var så sjukt rolig. Haha älskar min sjuka klass heelt sexgalna =) Men iaf efterskolan var det bara åka hem och plugga lite spanska har käkat lite också men ska typ sova en stund sen träffa Fanny kanske.

''Fäll aldrig en tår för någon som aldrig skulle göra det för dig''


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Vilken typ av killar jag faller för, dom ska vara utlänska land spelar oftast ingen roll. Dom ska ha humor & behandla en tjej bra, ska kunna gå hand i hand & presentera än för sina vänner (alltså inte skämas eller något). Och massa sånt men ungefär så sen faller jag =)


I will not forget you..''/

Dagen igår var riktigt rolig vi gjorde massa olika saker och somnade vid fyra vaknade runt ett vi åt fixade oss sen blev det bio hände lite saker så allt blev tråkigt resten av kvällen :/ . Efter rullade alla hemåt kom hem käkade och sånt bara, ligger i sängen och är helt tankspridd.. Ha en bra kväll alla läsare.

Bild på mig & Fanny från helgen flera kommer troligen imorgon :*


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Massa pengar haha nej men finns nog ingeting jag vill ha mer än något annat. Så pengar är ju alltid kul att ha =)

Mot farsta!

Tja folket, igår drog vi ut och käkade såg ana gina lite coolt haha men vi gick aldrig fram. Men iaf vi mötte upp en annan tjej kompis till dom sen drog vi till en ungdomsgård men det var dött så vi drog till sandsborg och gick till den ungdomsgården sen hem till Vanessa och hade galet nice hela kvällen. Vi vaknade typ halv tre idag så vi har ätit och nu fixar vi oss ska snart åka till farsta centrum och kola lite. Sen får vi se vad kvällen bjuder på puss! :)
/ Fanny & Sandra

I daalen!

Hej bloggen skulle rullade på skit snabbt, ingeting hände va så jävla dött! Efter mötte jag upp Fanny i stationen vi rullade direkt till dalen vi åkte fel hundra gånger och gick fel och allt hahha. Men nu är vi här & ska fixa oss sen ut och käka jag, Fanny, Vanessa & Tess mysigt :) Kvällen kommer troligen spenderas lungn här inga planer än så länge dom ska visa mig och Fanny runt också haha. Men nu rullar vi mot tuuuben ciao!

Från nyår hade inga här på datan =) / Sanni


Outfit + 2 nya plagg!

Ny tröja + leggings. 

Daagens'

Nya tröjan- h&m
Vitt linne- Gina
Leggins med ''diamanter''- Monki
+ converse & skinjacka.


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar ?

Mina mål- Att jag höjer mina betyg & kommer in på rudbeck.
Mina drömmar- Att gifta mig med Zlaaatiis såklart =)
Mina önskningar- Att jag når mina mål.

Min ängel :)


Burlesque gryyym!!!

Tja skolan rullade på Aliz och jag hade suuper poooweeer hela dagen coola. Sprang runt och skallade varandra bet och jajag vet inte vad alltså en helt vanlig alizosannii dag =)

1. Älskade alis & jag
2. Hahha vi är bara för gulliga fick i en tidning så vi ville dela hihi :')

Efter skolan rullade jag och Mandisen till kista där vi gick runt och kollade lite fick med mig ett par sjuuukt snygga skor hem som jag velat ha i nån månad nu haha. Men sen gick vi och kollade på bion och den var så jävla bra ni måste se den! Vi träffade även på lite vänner och rullade hem runt halv nio.

Kom hem för ett tag sen har planerat med brudarna för helgen. Blir att tagga till dalen imorgon & spendera min helg där sedan på söndag att träffa en killkompis. Får se hur uppdateringen blir men ska göra mitt bästa.

/ Saaaaaaaandra


Svar på tal! / Sandra

Anonym om Dag 3 – Min favorit årstid och varför.:
fake goose jacka på headern
Svar: Haha för du tror inte jag vet att min jacka är fake?


Nadja Zaeri Cederquist  om En bild på mig + 10 fakta om mig.:
oj oj oj sandra och vem är killen ? ;)
Svar: Haha det tar vi en annan gång gumman :)


Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid är nog Sommar men jag älskar vinter också. Men nej sommar är helt klart favoriten, varför? För man kan gå i så fina kläder sitta ute på kvällarna röka vp umgås med fina vänner & sånt. Sola bada och allt sommarlov jaa helt underbart!


Bio imorgon med Mandiiisen!

Tja dagen spenderades i skolan sedan ute med Fanny & några myysigt. Orkar inte blogga så mycket och ska äta nu, men juste måste bara säga världens bästa sak fick VG på miitt spanska proooov LYYYCKA!

Tredje världskriger!

Ommmg vilken jävla skoldag herregud säger jag bara, ingeting jag orkar skriva om för det skulle ta år men aa har hänt rätt mycket tredje världskriget hel enkelt. Men slutade klockan halv fyra ungefär men flera var kvar i skolan sen taggade jag halv fem till tandiis & kollade lite heelt klar med tandställningen nu underbart! Sitter och pluggar sööönder mig har prov imorgon som jag måste få VG på skjuut mig.

Men resten av veckan är lite planerad torsdag blire bio med Amanda efterskolan, fredag träffa en killkompis eller åka till dalen och spendera resten av helgen där är inte helt säker på vad det bli men blir roligt vad som än händer. Men nu ska jag fortsätta plugga den här jävla spanskan älskar språket men hatar gramatikhelvettet :(
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Finns nog ingen speciel person som jag vill träffa just nu faktiskt saknar min bästavän
Elin väääldigt mycket så är nog henne isf :*


RSS 2.0